Waar kom jij je bed voor uit?

Gisteren volgde ik het inspirerende seminar ‘Succesvol Ondernemen’ van David en Arjan.

Hun missie is dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is. Eén van de vele vragen was; waar leef jij voor, wat is jouw passie en waar kom jij je bed voor uit? Waar stroom jij van over en wat gaat je van nature goed af? Ook benoemden zij het belang van het verwoorden van een goede missie bij ondernemen.

Mijn missie is het om jou te helpen bij het opruimen van je blokkades, die jouw klachten/problemen veroorzaken. En jou te laten ervaren dat jouw lichaam dit zelf kan. Hierbij maak ik gebruik van de energetische behandelmethode Touch of Matrix. Het zoeken naar de oorzaak van je klacht is niet nodig. Jouw lichaam weet het wel en komt vanzelf in beweging.

Wil jij de kracht van het eigen herstellend vermogen van jouw lichaam ervaren, blijf dan niet stilstaan en laat deze methode die alles in beweging zet voor jou werken.

En waar kom jij je bed voor uit?

Hoe zou het zijn als jij gaat doen waar jij blij van wordt en van geniet? Het leven leidt dat jij wilt leiden? En hoe zou het zijn als jij ontdekt wat jouw missie is en die gaat leven?