Zomeraanbieding vanaf heden t/m 21 september!

Voor wie? Voor iedereen die wil ervaren hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Wil jij ervaren hoe deze methode werkt en wat het voor jou kan doen, maak dan een afspraak voor een consult van 45 minuten voor €25,-. Ik vertel jou hoe het werkt en laat je daarna ervaren hoe het voelt. Ik breng jouw bekken, benen, rug, nek en hoofd in balans en jij zal voelen hoe jouw lichaam vanzelf in beweging komt en reageert. Je hoeft geen klachten te hebben, deze methode werkt ook preventief. Let op, dit is geen volledige behandeling, wel kun je ervaren wat het voor jou kan doen en hoe het werkt.

Nieuwsgierig en wil je meer weten en het ervaren, wacht dan niet langer en maak gebruik van deze zomeraanbieding. Van tevoren zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen.

Voor een afspraak kun je me bellen of mailen, 06 – 26946615, annette@raakbewust.nl. Op you tube kun je het onderstaande filmpje bekijken waarop te zien is hoe de behandeling kan gaan, https://www.youtube.com/watch?v=ls67dqsqtB8