Vrijdag 3 april geef ik de interactieve workshop ‘Heel Je – Zelf’, waardoor jij je meer bewust wordt vanuit welke oude overlevingspatronen en overtuigingen jij ‘onbewust’ nog leeft en reageert.

Hoe bewust ben jij? Je loopt steeds tegen dezelfde problemen/pijn aan. Wat je ook probeert, er lijkt niets te veranderen. Zolang jij je niet bewust bent van de patronen en overtuigingen die jouw pijn onbewust in stand houden, blijf je doen wat je altijd deed en krijg je wat je kreeg. Op deze manier verandert er dus niets.

Vaak gaan we net zolang door totdat er iets knapt en we voelen; ‘ik wil dit niet meer’.

Hoe meer bewust je wordt, hoe meer je heelt bij jezelf, hoe heler jij wordt. Hoe meer keuzes je kunt maken vanuit vrijheid. Hoe meer jij weer wordt wie je werkelijk bent. Hoe zou het zijn om thuis te komen bij jezelf?

“Als je jezelf durft te zijn kun je ontspannen en ben je veel opener dan wanneer je krampachtig iets ophoudt dat niet bij je past. Als je werkt aan het verhogen van je bewustzijn, zul je vanzelf steeds dichter bij jezelf komen. 

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat jouw lichaam (van)zelf in staat is om wat onbewust is geworden weer bewust te maken zodat heling plaats vindt.

Hoe dan?

Tijdens deze workshop geef ik uitleg en laat ik je zien hoe het lichaam zelf op zoek gaat naar de blokkade die jouw pijn veroorzaakt. Door bewustwording en acceptatie van de oude pijn, komt er weer ruimte om het anders te gaan doen. Om andere keuzes te maken en te stoppen met te doen wat je altijd gedaan hebt.

Touch of Matrix; Ik maak hierbij gebruik van de energetische bewustzijnsmethode Touch of Matrix. Met behulp van deze methode wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en komt het vanzelf in beweging. Deze methode gebruik ik ook bij de behandeling in mijn praktijk RaakBewust.

Laat je verrassen en kom naar de interactieve workshop op vrijdag 3 april. Een workshop in een kleine groep met praktische informatie, meditatie en demonstratie. Nieuwsgierig geworden? Kom en laat je verrassen.

Voor wie:        voor iedereen die het anders wil

Wanneer:        vrijdag 3 april van 10.00 – 14.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) met lunch

Kosten:           40,-

Opgave:          voor 30 maart 2020, via e-mail annette@raakbewust.nl of 06 – 26946615