fbpx

Aanbod

 

Eén op één behandeling

Wat wil je bereiken/oplossen?
Touch of Matrix werkt vanuit het positieve. Niet waar jij last van hebt, maar wat je wilt bereiken wordt benoemd en uitgesproken. Je focust op wat jij wilt: goed kunnen bewegen, gezonde schouder, gezond en fit voelen, rust in het hoofd. Voel je het verschil? Positief denken geeft kracht en door het uit te spreken komt het lichaam in beweging. Je doet het dus helemaal zelf, vanuit je eigen kracht. Ik help je daarbij. Meestal zijn 2 à 3 behandelingen al voldoende. 

Afspraak
Wil jij ook beweging in je systeem? Blijf dan niet stilstaan en kies voor een behandeling. Heb je vragen over deze behandeling? Neem dan contact met mij op of maak gebruik van de gratis skype sessie voor tips en informatie over de behandeling. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, maak deze dan online of neem contact met mij op.

Tarief
Voor een behandeling (75 minuten) vraag ik per sessie  €65,- inclusief BTW. Een behandeling bestaat uit een korte intake en een behandeling met de Touch of Matrix methode. Vaak heeft een klacht/thema gemiddeld 3 behandelingen nodig. Bij afname van 3 behandelingen betaal je €180,- (inclusief BTW).

Betaling
Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen per app). Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).

Coaching

Behandeling in combinatie met coaching

Tijdens de één op één behandeling kunnen er emoties loskomen doordat jij je bewust wordt van oude patronen die jouw pijn al die tijd in stand hebben gehouden. Door de behandeling wordt er veel opgeruimd en weggehaald zodat de energie weer kan gaan stromen.

Het kan zijn dat je behoefte hebt om te praten over dat wat is aangeraakt en losgekomen. Je hebt het altijd op een bepaalde manier gedaan en nu sta je jezelf toe om het anders te gaan doen. Dit kan wennen zijn en nog onwennig hoe je dit in de praktijk gaat toepassen.

Behandeling in combinatie met gesprekken, helpen je om te leren hoe jij door bewustwording en acceptatie nu in staat bent om andere keuzes te gaan maken. Door acceptatie van alles wat zich aandient ga jij loslaten en ervaar jij hoe het is om je weer gezond en gelukkig te voelen.

Afspraak

Nieuwsgierig geworden? Heb je vragen over deze behandeling? Neem dan contact met mij op of maak gebruik van de gratis skype sessie voor tips en informatie over de coaching en/of één op één behandeling.  Wil je een afspraak maken voor een behandeling, maak deze dan online of neem contact met mij op.

Tarief

Traject van coaching en behandeling (in totaal 6 sessies) betaal je €360,-

Betaling

Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen per app). Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).

 

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'