fbpx

Laat mij jou helpen om samen op pad te gaan op weg naar een leuk(er) leven.

Coaching voor meer plezier in je leven

JE WILT VOLUIT LEVEN

Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben en energie om leuke dingen te doen, genieten en vreugde van binnenuit voelen. En weer zin in je leven hebben.

Verandering vindt pas plaats als je contact maakt met je binnenwereld. Alles wat er eerder en vroeger in je leven gebeurt is, heb je opgeslagen in je lijf. Dat gebeurt onbewust. Dat kan gaan om prettige maar ook onprettige gebeurtenissen.

En omdat het lichaam het zintuig is van voelen, maak ik tijdens de coaching gebruik van diverse lichaam en – ervaringsgerichte methoden om je te helpen weer in verbinding te komen met je gevoel, met jezelf.

Je gaat het zelf ervaren en voelen en er komt beweging, jij komt weer in beweging. Dan gebeurt er echt iets magisch. En dat is echt anders dan dat we er alleen maar over blijven praten. Je zult ervaren dat jij

 weer plezier krijgt in je leven en je levenslust en vreugde toeneemt 

Ondersteunende methoden die ik hierbij gebruik zijn onder andere de energetische behandelmethode Touch of Matrix, familieopstellingen en massages.

Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis, ervaring, intuïtie en eigen wijsheid bij de coaching.

Intake voor coaching

Tijdens de (gratis) intake bespreken we samen aan welke thema’s van jij wilt werken en wat jij nodig hebt om weer plezier in je leven te krijgen. Soms kunnen een paar sessies je al voldoende op weg helpen om het zelf weer op te pakken.

Verandering heeft echter tijd nodig en het is goed om jezelf die tijd te gunnen. Dit kan betekenen dat er meer tijd en sessies nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen en het geleerde in de praktijk te brengen.

Strippenkaart 3 sessies €210, –

Strippenkaart 6 sessies €390, –

Wat anderen over de coaching zeggen:

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Ik was negatief, angstig en ging naar het depressieve toe. Ook naar mijn kinderen en vriend creëerde ik spanningen en zag mezelf terug in mijn zoon. Deze patronen wilde ik doorbreken en een liefdevolle moeder zijn. Dit kan alleen maar als je zelfliefde hebt, dit heb ik bij Annette geleerd. Haar coaching is zo fijn en effectief. Ik kan door deze fijne behandelingen verder aan mezelf werken en ben mij bewust van mijn patronen. Dank je wel Annette en tot zeker nog een volgende keer!

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'