fbpx

Reset Je – Zelf

Hoe zou het zijn om te voelen dat je goed bent zoals je bent? Dat je vertrouwt op jezelf en durft te zijn wie je bent. Niet meer je best hoeft te doen om te bewijzen dat je het wel kan. Niet meer het gevoel hebben dat je iets goed moet doen om te mogen zijn, maar voelen dat je al helemaal goed bent zoals je bent.

Als dit jou aanspreekt laat mij jou dan helpen. Mijn missie is het om jou te helpen je weer veilig en ontspannen te laten voelen en thuis te laten komen bij jezelf. Zodat je gaat vertrouwen op jezelf, minder oordelend en accepteren wie je bent.

Via een energetische behandeling op afstand, laat ik jou ervaren hoe jouw lichaam vanbinnen uit vanzelf in beweging komt om oude blokkades en overtuigingen op te ruimen die gemaakt hebben dat jij bent gaan twijfelen aan jezelf en uit verbinding bent gegaan met jezelf.

In deze onzekere periode kunnen oude overtuigingen sterker naar voren komen. Om jou hierbij te helpen en te laten ervaren hoe het voelt om dichter bij jezelf te komen en weer te ontspannen, heb ik een mooi aanbod.

Gun jij jezelf een Reset Je – Zelf behandeling?

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, annette@raakbewust.nl, 06-26946615 of via, Contact. Voor €40,- (normaal €80,-) geef ik jou een reset behandeling op afstand. Lees hieronder wat een behandeling op afstand voor jou kan doen.

“Mijn ervaringen met Annette zijn heel bijzonder. Zij gaf mij een behandeling op afstand. Ze werkt erg integer en respectvol, met als resultaat, dat ik gelijk het verschil kon voelen na afloop van de sessie. Ervaringen die je blokkeren worden aangepakt en vaak gelijktijdig opgelost. Ik voelde me bevrijd en lichter. Dank je, Marian”.

“Volledig open ben ik het consult op afstand in gegaan. Want ja, zo doe je dat in Corona tijd. Een uur later ben ik volledig opgefrist met een nieuwe open mind verder gegaan waar ik gebleven was die dag. Of nee ik ben volledig opgefrist 3 centimeter langer en 10 kilo lichter opnieuw begonnen waar ik gebleven was. Nu een paar dagen later heb ik nog steeds het overweldigende gevoel dat ik de wereld veel beter aan kan. Ook een wereld met Corona met al zijn beperkingen Dank je wel, Bianca”.

Individueel traject

Individueel traject; bestaande uit drie behandelingen

Het eerste consult zal circa 2 uur duren in verband met het doornemen van de wensen en de uitleg van de behandelingen. Voor de tweede en derde keer kun je minder tijd aanhouden, ongeveer 1 ½ uur.

De behandeling is gebaseerd op diverse methoden, onder andere de Touch of Matrix methode en werkt op zowel bewust als onbewust niveau. Het is daarom belangrijk dat je ook echt kiest om dit traject te volgen en je verantwoording neemt voor je eigen ontwikkeling. Voor dit traject vraag ik €220,- (inclusief BTW).

Individueel traject; bestaande uit zes behandelingen

Het kan zijn dat je behoefte hebt om te praten over dat wat is aangeraakt en losgekomen. Je hebt het altijd op een bepaalde manier gedaan en nu sta je jezelf toe om het anders te gaan doen. Dit kan wennen zijn en nog onwennig hoe je dit in de praktijk gaat toepassen.

Behandeling in combinatie met meer ruimte voor gesprekken, helpen je om te leren hoe jij door bewustwording en acceptatie nu in staat bent om andere keuzes te gaan maken. Door acceptatie van alles wat zich aandient ga jij loslaten en ervaar jij hoe het is om je weer gezond en gelukkig te voelen.

Het eerste consult zal circa 2 uur duren in verband met het doornemen van de wensen en de uitleg van de behandelingen. Voor de tweede t/m de zesde keer kun je minder tijd aanhouden, ongeveer 1 ½ uur. Voor dit traject vraag ik €420,- (inclusief BTW).

Intake Je krijgt een intake via de mail gestuurd en deze vul je in na een kort kennismakingsgesprek via de telefoon of digitaal.

Afspraak Heb je vragen over deze trajecten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Betaling Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen met tikkie app. Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'