Eén op één behandeling

Wat wil je bereiken/oplossen?
Touch of Matrix werkt vanuit het positieve. Niet waar jij last van hebt, maar wat je wilt bereiken wordt benoemd en uitgesproken. Je focust op wat jij wilt: goed kunnen bewegen, gezonde schouder, gezond en fit voelen, rust in het hoofd. Voel je het verschil? Positief denken geeft kracht en door het uit te spreken komt het lichaam in beweging. Je doet het dus helemaal zelf, vanuit je eigen kracht. Ik help je daarbij. Meestal zijn 2 à 3 behandelingen al voldoende.

Afspraak
Wil jij ook beweging in je systeem? Blijf dan niet stilstaan en kies voor een behandeling. Heb je vragen over deze behandeling? Neem dan contact met mij op of maak gebruik van de gratis skype sessie voor tips en informatie over de behandeling. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, maak deze dan online of neem contact met mij op. 

Tarief
Voor een behandeling (75 minuten) vraag ik per sessie  €65,- (inclusief BTW). Een behandeling bestaat uit een korte intake en een behandeling met de Touch of Matrix methode. Vaak heeft een klacht/thema gemiddeld 3 behandelingen nodig. Bij afname van 3 behandelingen betaal je €180,- (inclusief BTW).

Betaling
Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen met tikkie app. Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Drie tips en oefeningen die je helpen
om te ontspannen bij pijn