fbpx

Kennismakingsconsult

Elke eerste maandag van de maand reserveer ik een aantal tijden voor een kennismakingsconsult. Dit kun je gebruiken om te ontdekken of mijn manier van werken iets voor je is en of dit voor jou goed voelt.

Ik vertel je iets over hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam werkt en hoe je zelf hieraan kan werken. En natuurlijk heb jij de gelegenheid om je vragen te stellen. 

Vervolgens laat ik je kennis maken met de methode Touch of Matrix als jij dit wilt. Ik breng (met jouw toestemming) jouw bekken, benen, rug, nek en hoofd in balans zodat jij kan voelen hoe jouw lichaam vanzelf in beweging komt en reageert. Je hoeft geen klachten te hebben, deze methode werkt ook preventief. Een mooie gelegenheid om eens te voelen hoe het werkt.

Let op, dit is geen volledige behandeling, wel kun je ervaren wat het voor jou kan doen en hoe het werkt.

Dit consult duurt ongeveer 45 minuten en vraag ik 25,- voor.

Intake

Van te voren zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen.

Afspraak

Hiervoor staan 3 tijden open om uit te kiezen: 9.30, 11.00 en 13.00 uur.

Wil je aanspraak maken op 1 van deze tijden, neem dan contact met mij op om te kijken of er ruimte voor je is.

Betaling 

Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen per app). Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).