fbpx

Wat is Touch of Matrix

Het is een baanbrekende energetische bewustzijnsmethode waar vele prachtige resultaten mee bereikt zijn. De methode is geschikt voor allerlei klachten van zowel lichamelijk als emotionele aard en werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De methode is grotendeels ontwikkeld door Günther de Jong en is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica dat alles uit licht en informatie bestaat en iedereen met elkaar verbonden is. Deze methode zet letterlijk en figuurlijk alles in beweging. Tijdens de behandeling komt het lichaam vanzelf in beweging. Het enige wat de cliënt hoeft te doen is vertrouwen te hebben, je hoeft er niet eens in te geloven, als je er voor open staat en het toelaat is dat al voldoende. Dan gebeurt het vanzelf.

Hoe werkt het?

Om uit te leggen hoe de methode werkt wordt de computer als metafoor genomen. Net als computers hebben mensen ook een harde schijf. Alles wat je meemaakt komt op die harde schijf; ziekten, nare ervaringen, persoonlijke overtuigingen, maar ook mooie en positieve ervaringen. Soms raakt die schijf overvol en ontstaan er blokkades. De computer wordt traag en loopt vast. Bij de mens werkt het net zo. Eén blokkade kan ons hele systeem in de war schoppen. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan het opheffen van die blokkades en dat doet jouw lichaam vanzelf met behulp van mij als therapeut. Het lichaam heeft meer kracht dan men vaak denkt en heeft een sterk zelfgenezend vermogen.

Het lichaam als genezer

Touch of Matrix werkt anders dan veel andere behandelmethodes. Vaak richten die zich op de symptomen; de pijn, ziekte, stress. Maar de echte oorzaak van het probleem, de blokkade op je harde schijf blijft bestaan. Het is niet nodig dat je weet wat de oorzaak van je klacht is. Het zoeken naar de oorzaak wordt losgelaten. Je onderbewuste weet het namelijk wel. In zeer korte tijd worden tijdens de behandeling, blokkades of oude thema’s verwijderd van je harde schijf en kom je beter in balans. En word jij je bewust van je klacht.

Wat wil je bereiken/oplossen?

Touch of Matrix werkt vanuit het positieve. Niet waar jij last van hebt, maar wat je wilt bereiken wordt benoemd en uitgesproken. Je focust op wat jij wilt; goed kunnen bewegen, gezonde schouder, gezond en fit voelen, rust in het hoofd. Voel je het verschil? Positief denken geeft kracht en door het uit te spreken komt het lichaam in beweging. Je doet het dus helemaal zelf, vanuit je eigen kracht. Ik help je daarbij. Meestal zijn 2 à 3 behandelingen al voldoende.

Touch of Matrix is:

  • Bewust worden van je klacht.
  • Duidelijk formuleren wat je wilt.
  • Verbinden met de informatie die nodig is
  • Oude informatie verwijderen en loslaten.
  • Het proces zijn eigen weg laten zoeken.

Ik ben bewust, ik accepteer, ik omarm, ik laat los in liefde.