fbpx
 

Werkwijze

Hoe gaat een Touch of Matrix behandeling?

Wanneer je een afspraak maakt, stuur ik je een Intakeformulier. Bij de eerste behandeling nemen we die gezamenlijk kort door. Welke klachten/problemen zijn er en wat verwacht je van de behandeling. En wat je hoopt te bereiken. Ik leg je uit hoe de behandeling gaat en hoe je lichaam hierop kan reageren.

We beginnen de behandeling staande en ik maak contact met je door mijn handen op je schouders te leggen. Al staande vraag ik je lichaam om in balans te komen. Je lichaam komt dan vanzelf al in beweging. Op deze manier zoekt het lichaam zijn eigen balans. Daarna zullen we gericht werken aan jouw klacht/thema. De hele behandeling kan staande, maar ook zittend of liggend. Je lichaam zal dit zelf aangeven.

De methode brengt het verstand op een ander niveau, waardoor het lichaam in beweging komt en blokkades worden opgeheven.  Als therapeut heb ik een ondersteunende functie en kan ik gezien worden als de reisleider voor het lichaam.

Doordat het lichaam zijn zelfgenezende kracht inzet, is het effect en het resultaat bij iedereen anders. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Niet te zoeken naar de oorzaak of te gaan praten (mag wel, maar hoeft niet). Emoties kunnen loskomen en je ervaart rust in hoofd en lichaam omdat je tot ontspanning komt.

Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen en het laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan! Een behandeling duurt (met intake) ongeveer 5 kwartier.

Meer informatie over Touch of Matrix vind je op de website www.touchofmatrix.nl 

Behandeling op afstand is ook mogelijk en geeft precies hetzelfde resultaat. Om een idee te krijgen hoe dat werkt, zie https://raakbewust.nl/2020/03/23/hoe-werkt-een-behandeling-op-afstand/

 

Na de behandeling

Na de behandeling voel je je rustig en ontspannen, maar heeft je lichaam en geest wel tijd nodig om bij te komen. Soms voel je gelijk resultaat, maar het kan ook enkele dagen duren voordat je positieve verandering gaat merken. Er verandert altijd iets door de behandeling. Dit kan op lichamelijk, emotioneel en/of psychisch gebied zijn, mede afhankelijk van je thema. Je zult verrast zijn van de snelheid en de resultaten van een Touch of Matrix behandeling.

Afspraak

Wil jij ook beweging in je systeem? Blijf dan niet stilstaan en kies voor een Touch of Matrix behandeling.

Heb je vragen over deze behandeling of wil je een afspraak? Neem dan contact met mij op.

Sta jezelf toe om gelukkig te worden.