fbpx

Coaching voor meer plezier in je leven!

Dit is voor jou als jij:

  • veel denkt, piekert en je vaak somber voelt. Dit is al langere tijd zo, maar het gaat je nu opbreken,
  • het maakt je verdrietig dat je nog steeds last hebt van ervaringen uit je jeugd. Daar zou je nu toch wel klaar mee moeten zijn. Je bent al over de helft van je leven,
  • twijfelt over van alles, zoals over je baan, of je op jouw leeftijd nog van baan moet veranderen, of twijfelt over je partner, of je oud wilt worden met hem/haar,
  • eigenlijk niet eens meer goed weet en voelt wat je nu werkelijk wilt en dus ook geen keuzes kan maken of bang bent de verkeerde keuze te maken. Stel je voor dat je spijt krijgt van je keuze.

Je vraagt je af of je alles beter maar kan laten zoals het nu is.

Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben en energie om leuke dingen te doen, genieten en vreugde van binnenuit voelen. En weer zin in je leven hebben.

Je wilt voluit leven.

Hoe kan ik jou daarbij helpen?

Her en -erkenning van wat er speelt is de eerste stap
Lezen en praten over wat je bezig houdt, lucht je op en geeft je inzicht. Daardoor word je je meer bewust van wat er speelt en herken je waar het mee te maken kan hebben.

Echter alleen praten geeft nog geen verandering. Er verandert pas echt iets als je ook kan gaan voelen wat je tot op heden tegengehouden heeft om je blij te voelen. Door deze gevoelens te erkennen verandert er echt iets van binnenuit. En om met deze gevoelens in contact te komen, nodig ik je uit om een stap verder te gaan. En daar begeleid ik jou bij.

Ervaring en – lichaamsgericht werk, helpt om tot echte verandering te komen

Verandering vindt plaats als je contact maakt met je binnenwereld. Alles wat er eerder en vroeger in je leven gebeurd is, heb je opgeslagen in je lijf. Dat gebeurt onbewust. Dat kan gaan om prettige maar ook onprettige gebeurtenissen. En omdat het lichaam het zintuig is van voelen, maak ik gebruik van diverse lichaam en – ervaringsgerichte werkmethoden om je te helpen weer in verbinding te komen met je gevoel, met jezelf.

Energie volgt altijd je intentie

Je gaat het zelf ervaren en voelen en er komt beweging, jij komt weer in beweging. Dan gebeurt er echt iets magisch. En dat is echt anders dan dat we er alleen maar over blijven praten. Je zult ervaren dat jij weer plezier krijgt in je leven en je levenslust en vreugde toeneemt

Ondersteunende methoden die ik hierbij gebruik zijn onder andere de energetische behandelmethode Touch of Matrix, familieopstellingen en massages. Onder aanbod op deze website, kun je er meer over lezen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis, ervaring, intuïtie en eigen wijsheid bij de coaching.

Ik ben bewust, ik accepteer, ik omarm in liefde, ik laat los in dankbaarheid en vertrouwen.

Wat brengt dit jou?

  • je voelt je weer blij, geniet van je leven en ziet niet op tegen het ouder worden. Integendeel, je hebt er zin in en kijkt naar mogelijkheden waaruit jij kan kiezen en voelt je daarin vrij. Je maakt dan keuzes waar jij je goed bij voelt en die echt bij jou passen.
  • je kiest nu voor werk waar jij plezier in hebt omdat je dit je zelf gunt. Het is nu tijd om te doen wat jij leuk vindt en dat geldt zeker voor je werk. Dat kan betekenen dat je verandert van baan.
  • je durft te laten zien wat je raakt en hulp te vragen voor jezelf als je dit nodig hebt. Je neemt je verantwoordelijkheid voor jouw leven en jouw beslissingen en laat bij de ander wat bij hem of haar hoort.
  • je aanvaardt hoe en wie je geworden bent door alles wat je tot nu toe ervaren hebt in je leven en de keuzes die je gemaakt hebt vanuit wat je toen wist. Het heeft je gevormd en gebracht tot waar je nu bent. Je kijkt vooruit en laat achter je wat je niet meer nodig hebt of verder helpt.
  • je voelt dat je goed bent zoals je nu bent. Je hoeft je niet meer te bewijzen en dat geeft ‘innerlijke’ rust en ontspanning.

Laat mij jou helpen om samen op pad te gaan op weg naar een leuk(er) leven.

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'