Coaching voor meer plezier in je leven!

Voor vrouwen van 50-Plus

 

Herken je dit?

  • Je piekert en voelt je somber. Dit is al langere tijd zo, maar het gaat je nu opbreken,
  • Het maakt je verdrietig dat je nog steeds last hebt van ervaringen uit je jeugd. Daar zou je nu toch wel klaar mee moeten zijn.
  • Je twijfelt over van alles, over je baan, of over het oud willen worden met je partner.
  • Je weet niet goed wat je nu werkelijk wilt en kunt dus ook geen keuzes maken, of je bent bang dat je daar spijt van krijgt.

Weer voluit leven.

Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben en energie om leuke dingen te doen, genieten en vreugde van binnenuit voelen. En weer zin in je leven hebben.

Hoe kan ik jou daarbij helpen?

Her en -erkenning van wat er speelt is de eerste stap: Lezen en praten over wat je bezighoudt, dat lucht op en geeft je inzicht. Daardoor word je je meer bewust van wat er speelt en herken je waar het mee te maken kan hebben.

Maar alleen praten geeft nog geen verandering. Er verandert pas echt iets als je ook voelt wat je tot op heden tegenhoudt om je blij te voelen. Door deze gevoelens te erkennen verandert er echt iets van binnenuit. En om met deze gevoelens in contact te komen, nodig ik je uit om een stap verder te gaan. En daar begeleid ik je graag bij.

Laat mij jou helpen om samen op pad te gaan op weg naar een leuk(er) leven. Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Ervaring en – lichaamsgericht werk, helpt om tot echte verandering te komen

Verandering vindt plaats als je contact maakt met je binnenwereld. Alles wat er eerder en vroeger in je leven gebeurd is, heb je opgeslagen in je lijf. Dat gebeurt onbewust. Dat kan gaan om prettige maar ook onprettige gebeurtenissen.

En omdat het lichaam het zintuig is van voelen, maak ik gebruik van diverse lichaam en – ervaringsgerichte werkmethoden om je te helpen weer in verbinding te komen met je gevoel, met jezelf.

Je gaat het zelf ervaren en voelen en er komt beweging, jij komt weer in beweging. Dan gebeurt er echt iets magisch. En dat is echt anders dan dat we er alleen maar over blijven praten. Je zult ervaren dat jij weer plezier krijgt in je leven en je levenslust en vreugde toeneemt.

Ondersteunende methoden die ik hierbij gebruik zijn onder andere de energetische behandelmethode Touch of Matrix, familieopstellingen en massages. Onder aanbod op deze website, kun je er meer over lezen.

Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis, ervaring, intuïtie en eigen wijsheid bij de coaching.

Jij hoeft niets te doen om te zijn wie je bent.

 

Wat brengt dit jou?

  • Je voelt je weer blij, geniet van je leven en ziet niet op tegen het ouder worden. Integendeel, je hebt er zin in en kijkt naar mogelijkheden waaruit jij kan kiezen en voelt je daarin vrij. Je maakt dan keuzes waar jij je goed bij voelt en die echt bij jou passen.
  • Je kiest nu voor werk waar jij plezier in hebt omdat je dit je zelf gunt. Het is nu tijd om te doen wat jij leuk vindt en dat geldt zeker voor je werk. Dat kan betekenen dat je verandert van baan.
  • Je durft te laten zien wat je raakt en hulp te vragen voor jezelf als je dit nodig hebt. Je neemt je verantwoordelijkheid voor jouw leven en jouw beslissingen en laat bij de ander wat bij hem of haar hoort.
  • Je aanvaardt hoe en wie je geworden bent door alles wat je tot nu toe ervaren hebt in je leven en de keuzes die je gemaakt hebt vanuit wat je toen wist. Het heeft je gevormd en gebracht tot waar je nu bent. Je kijkt vooruit en laat achter je wat je niet meer nodig hebt of verder helpt.
  • Je voelt dat je goed bent zoals je nu bent. Je hoeft je niet meer te bewijzen en dat geeft ‘innerlijke’ rust en ontspanning.

Intake voor coaching

Tijdens de intake (gratis) bespreken we samen welke thema’s van jou de aandacht krijgen en wat jij nodig hebt om weer plezier in je leven te krijgen. Soms kunnen een paar sessies je al voldoende op weg helpen om het zelf weer op te pakken.

Verandering heeft tijd nodig en dit kan betekenen dat er meer tijd en sessies nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Het is goed om jezelf ook die tijd te gunnen.

Bij mijn coaching maak ik gebruik van diverse methoden. Elke methode is ook los te boeken. Onder het kopje aanbod op deze website, kun je daar meer over lezen.

Mijn tarieven:

Losse sessie €75

Strippenkaart 3 sessies €210

Strippenkaart 6 sessies €390

Afspraak maken?

Als dit je aanspreekt maak dan een afspraak met mij. Je bent van harte welkom in mijn praktijk RaakBewust.
Voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen.

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'