Familieopstelling

Een familieopstelling is een effectieve manier om de onbewuste patronen in je familie van herkomst te onderzoeken en los te laten. En het geeft inzicht op de vraag wat jou in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt waardoor je niet lekker in je vel zit en/of er geen echte verandering in jouw leven plaatsvindt.

Een familieopstelling werkt verhelderend en leidt tot echte verandering omdat er iets opgeruimd wordt en je weer op je eigen plek in het gezin komt te staan. Het laat zien waar jij bent gaan zorgen voor bv één van je ouders en welke lasten je bent gaan dragen voor je (voor)ouders.

Een familieopstelling kan los geboekt worden. Soms zijn er meerdere en/of verschillende opstellingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Losse sessie €75

Strippenkaart 3 sessies €210

Wat anderen zeggen over de opstelling:

Bertie: “Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de ordening viel mij op dat ik emotioneel werd bij mijn halfzusters van mijn vaders eerste vrouw. Voelde als dichtbij … mijn zussen! Een keer nog geen minuut gezien …maar de erkenning was groot in mijn gevoel. De opstelling liet mij dat weer even zien en voelen.
Dan mijn zussen en broers waarmee ik bij mijn moeder deels ben opgegroeid, daarbij zag ik duidelijk dat er meerdere enig kinderen waren (van verschillende vaders). Voelde acceptatie van hoe het nu eenmaal is. Het is goed zo.
Dan het mooiste, in de ordening zag ik voor zover ik mij kan herinneren voor de eerste keer mijn vader en moeder naast elkaar staan in harmonie, (dit heb ik nooit in het echt gezien). Dat was fijn. Dat deed me goed, ik voelde mij compleet, beschermd en hun verwende, geliefde gedragen dochter. Ondanks veel gebeurtenissen in mijn leven heb ik mij wel altijd gedragen gevoeld. Het gaat wat beter met me Annette, ik accepteer meer wat er gebeurd is en ben in een herstellende fase”.

Afspraak  

Heb je vragen over de opstelling of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Betaling 

Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen via Tikkie). Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).