Wat anderen doen kan wel de aanleiding zijn maar niet de oorzaak van onze gevoelens

Wat anderen doen kan wel de aanleiding maar niet de oorzaak zijn van onze gevoelens

Het voelt echter vaak wel alsof het jou aangedaan wordt en dat de ander de veroorzaker is. Iets dat de ander doet, zegt of juist niet doet, maakt dat jij je gekwetst voelt, boos wordt, niet gehoord of gezien voelt. Het raakt je en doet pijn. Je wilt dit niet voelen en projecteert het op de ander of op iets buiten jou. Je bent je vaak niet ‘bewust’ dat je op dat moment reageert vanuit een oud patroon, oude overtuiging, onvervulde behoefte, blokkade. Vaak weet je ook niet waarom iets of iemand je zo raakt en waarom je zo heftig reageert. Zolang je dit niet weet, blijf je doen wat je altijd al deed en op dezelfde manier reageren en blijf je je rot, niet gehoord of gezien en gekwetst voelen. En blijf je anderen de schuld geven van je eigen vervelende gevoelens. Onbewust houd je zelf de nare gevoelens op deze manier in stand. Je raakt geblokkeerd en gefrustreerd en je komt maar niet verder…

Vraag jij je af hoe jij je bewust kan worden van deze patronen en hoe deze blokkade opgeruimd kan worden, kies dan voor een Touch of Matrix behandeling bij Praktijk RaakBewust. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan het opheffen van de blokkade en dat doet jouw lichaam vanzelf. Het is niet nodig dat jij weet wat de oorzaak is, het onderbewuste weet het namelijk wel. In zeer korte tijd worden tijdens de behandeling, blokkades of oude thema’s verwijderd en kom je beter in balans en word jij je bewust van je thema en/of klacht. Dan komt er ruimte om andere keuzes te gaan maken en op een andere manier te reageren. Hoe zou het zijn als jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoelens en geluk? En jij je daar goed bij voelt? Blijf niet stilstaan en kies voor een Touch of Matrix behandeling. Je zult verrast zijn over de snelheid en de resultaten van de behandeling.

 

 

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer