Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt geholpen. Van tevoren was ik nog iets huiverig, twijfelde of dit wel iets voor mij was, maar al na de eerste sessie gebeurde er veel met me. Na 3 sessies kan ik zeggen dat ik eindelijk mijn emotie heb kunnen toelaten en dat ik nu kan loslaten. De last is van mijn nek, ik voel me weer lichter, vrijer en oprecht blij! Als 3e sessie deed ik familieopstelling, ik vond dit verrassend en zeer verhelderend. Dank je wel Annette dat je me zo goed hebt geholpen.

Meer ervaringen lezen…

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer

Monique

Net zoals na de eerste behandeling komt er veel naar boven na de tweede behandeling. Herinneringen...

Lees meer