Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen en patronen nog meer een vergrootglas gelegd op mezelf en op mijn omgeving. Ik was negatief, angstig en ging naar het depressieve toe. Ook naar mijn kinderen en vriend creëerde ik spanningen en zag mezelf terug in mijn zoon. Deze patronen wilde ik doorbreken en een liefdevolle moeder zijn. Dit kan alleen maar als je zelfliefde hebt, dit heb ik bij Annette geleerd. Haar behandelingen zijn zo fijn en effectief. Ik kan door deze fijne behandelingen verder aan mezelf werken en ben mij bewust van mijn patronen. Dank je wel Annette en tot zeker nog een volgende keer!

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Monique

Net zoals na de eerste behandeling komt er veel naar boven na de tweede behandeling. Herinneringen...

Lees meer