Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette.
In de ordening viel mij op dat ik emotioneel werd bij mijn halfzusters van mijn vaders eerste vrouw. Voelde als dichtbij … mijn zussen! Een keer nog geen minuut gezien …maar de erkenning was groot in mijn gevoel. De opstelling liet mij dat weer even zien en voelen.
Dan mijn zussen en broers waarmee ik bij mijn moeder deels ben opgegroeid, daarbij zag ik duidelijk dat er meerdere enig kinderen waren (van verschillende vaders). Voelde acceptatie van hoe het nu eenmaal is. Het is goed zo.
Dan het mooiste, in de ordening zag ik voor zover ik mij kan herinneren voor de eerste keer mijn vader en moeder naast elkaar staan in harmonie, (dit heb ik nooit in het echt gezien). Dat was fijn. Dat deed me goed, ik voelde mij compleet, beschermd en hun verwende, geliefde gedragen dochter. Ondanks veel gebeurtenissen in mijn leven heb ik mij wel altijd gedragen gevoeld. Het gaat wat beter met me Annette, ik accepteer meer wat er gebeurd is en ben in een herstellende fase. Ben zeer benieuwd naar de opstelling in september. Dank je wel en graag tot gauw.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer

Monique

Net zoals na de eerste behandeling komt er veel naar boven na de tweede behandeling. Herinneringen...

Lees meer