Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan meer hier zijn en lief voor mezelf zijn. Ook de druk op mijn hoofd is veel minder. Af en toe voel ik het nog maar veel minder dan voor de sessie. Bij mijn kaken voel ik nog wat spanning, maar daar voelde ik ook heel veel spanning. Wat 1 sessie al wel niet te weeg kan brengen. Dank je wel daarvoor!

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer

Monique

Net zoals na de eerste behandeling komt er veel naar boven na de tweede behandeling. Herinneringen...

Lees meer