Roelanda

Na een burn-out, waarbij ik geholpen ben door een psycholoog met het herstel hiervan, bleef ik last houden van een “blokkade”. Ik had sterk het gevoel dat ik hier nog “iets” mee moest. Ik kwam op de website van RaakBewust terecht en was enthousiast over wat ik las en zeer benieuwd naar de behandeling door Annette. Ik hoopte dat zij iets voor mij zou kunnen betekenen.

Na een fijn gesprek bij de intake, heb ik besloten 3 sessies te doen en ik vond het erg bijzonder om te mogen ervaren hoe het lichaam gaat werken en de problemen aanpakt. Ook de gesprekken met Annette vond ik fijn. Zij is een betrokken en warme vrouw, waarbij je je op je gemak voelt. Sinds de sessies voel ik me vrijer, niet meer “belast” en meer in balans. Ik ga graag nog een keer terug voor een behandeling, zodat ik ook in balans blijf!

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer