Hoe energie verbindt!

Van de week belde een cliënt me op en vertelde dat ze krom liep van de rugpijn en of ik haar kon helpen. Na het sporten kon ze bijna niet meer lopen en baalde dat ze nu zoveel pijn had. Zij is bekend met lage rugpijn en gaf aan voor het sporten al last te hebben en had gehoopt dat het minder zou worden. Wat nou precies de trigger was die de pijn veroorzaakt had, kon ze niet bedenken. Na mij toekomen kon ze niet en we besloten dat ik haar op afstand zou behandelen en spraken het tijdstip af.

Hoe werkt een behandeling op afstand?
Tijdens de behandeling stel ik mij in op de cliënt en maak energetisch verbinding met haar. De cliënt kan zitten of liggen en in dit geval besloot zij te gaan liggen. Al snel werd duidelijk dat een oud patroon die week getriggerd was, nl dat ze vroeger niet gezien en gehoord werd thuis door haar ouders. Door dit te benoemen kwam er een flinke huilbui. Het lichaam werd zich weer bewust van de emoties die onder de rugpijn zaten (en diep weggestopt waren). Op het moment dat de weggestopte emoties weer gezien en gevoeld kunnen worden, laat het lichaam het los en kan het weer gaan stromen. En mijn cliënte? Die liep de volgende dag weer rechtop en de pijn was weg.

Hoe zou het zijn als jij je bewust mag worden waar jij nog reageert vanuit oude pijn en dat jouw lichaam zichzelf kan helen?
De Touch of Matrix methode helpt jou om je bewust te worden van patronen die jouw onbalans en pijn veroorzaken. Alle informatie is nog steeds ‘onbewust’ in jouw lichaam aanwezig. Het is niet nodig dat jij weet wat de oorzaak is van jouw probleem, het onderbewuste weet het namelijk wel. Tijdens een behandeling worden blokkades verwijderd en kom je beter in balans en in je vel te zitten. Dan komt er ruimte om andere keuzes te gaan maken en op een andere manier te reageren. Voor het maken van een afspraak (ook mogelijk op afstand); https://raakbewust.nl/contact/

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer