Ben jij toe aan verandering?

Het geheim van ware verandering is de focus van alle energie op het opbouwen van het nieuwe, in plaats van vechten tegen het oude. Dan Millman

Ons lichaam wordt geregeerd door ons bewustzijn. Verandert dat, dan verandert je energie en daarmee je lichaam. Hoe meer bewust je wordt, hoe groter je bewustzijn. Je gedachten en emoties zijn krachtige scheppingsinstrumenten en hun kracht kun je ook bewust inzetten. Je creëert al door positief te praten, je te richten op wat je wel wilt ipv wat je niet wilt, je voor te stellen alsof het al zo is.

Wil jij ervaren hoe het zelfhelend vermogen werkt en wat het voor jou kan doen, maak dan een afspraak. Ik laat jou ervaren hoe je uit je hoofd komt en bij je gevoel. Ik breng jouw bekken, benen, rug, nek en hoofd in balans en activeer het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Jij zal voelen hoe je lichaam vanzelf in beweging komt en reageert. En van binnenuit op zoek gaat naar de blokkades die jouw pijn veroorzaak hebben met als resultaat minder of geen pijn en dat er ruimte komt voor mooie nieuwe ervaringen. Je hoeft geen klachten te hebben, deze methode werkt ook preventief.

Kies jij voor verandering, wacht dan niet langer en gun je zelf een reset. Van tevoren zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen. Voor een afspraak 06 26946616 of annette@raakbewust.nl

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer