Wil jij meer levensenergie?

Wil jij meer levensenergie? Hoe meer levensenergie, hoe gezonder jij je gaat voelen en hoe meer weerstand je opbouwt. Niet alles is maakbaar en controleerbaar in ons leven. Wat je wel kunt doen, is zorgen dat jouw energie op peil blijft of nog beter, dat je die verhoogt.

Hoe dan? Door dagelijks gezond te eten, voldoende te bewegen, stress te verminderen door goede balans tussen in en – ontspanning en zorgen voor voldoende slaap.

Makkelijk? Voor sommige wel, maar voor velen toch een behoorlijke uitdaging en zeker in deze periode waarin alles anders is en niets meer is wat het was.

Wat houd je tegen om het anders te gaan doen? Ook al besluit je dat je het vanaf nu anders wilt gaan doen en maak je plannen om gezond te gaan leven, dan toch lukt het je niet. Of misschien wel even, maar je valt al snel weer terug in het oude patroon. Vanuit je hoofd bedenk je van alles, maar er is iets dat sterker is en maakt dat je het toch niet gaat doen of het uitstelt. Teleurgesteld dat het weer niet gelukt is, stop je er maar helemaal mee. Moedeloos word je ervan.

Bewustwording is het begin van de verandering. Zolang jij je niet bewust bent dat onderliggende conditioneringen en overtuigingen de oorzaak zijn dat het je niet lukt om het anders te gaan doen, zal je blijven doen wat je gewend bent. En krijg je steeds hetzelfde (negatieve) resultaat. Deze overtuigingen zijn diep in je onderbewuste geprogrammeerd en saboteren (en regeren) vanuit daar je gedrag.

En hoe zou het zijn als jij wel de stappen gaat nemen om je levensenergie te verhogen? De Touch of Matrix methode helpt jou om je bewust te worden van oude overtuigingen die jouw onbalans en gedrag veroorzaken. Alle informatie is nog steeds ‘onbewust’ in jouw lichaam aanwezig. Het is niet nodig dat jij weet wat de oorzaak is van jouw probleem/pijn/weerstand, het onderbewuste weet het namelijk wel. Tijdens een behandeling worden blokkades verwijderd en kom je beter in balans en in je vel te zitten. Dan komt er ruimte om andere keuzes te gaan maken en te gaan doen waar je naar verlangt en wat goed voor jou is.

Hoe zou het zijn als jij de verantwoordelijkheid en de regie neemt voor je eigen gevoelens, gezondheid en geluk? Maak dan een afspraak met mij voor een behandeling op afstand. Tijdens de behandeling stel ik mij in op jouw energie en maak ik verbinding. Dit is mogelijk omdat alles en iedereen met elkaar verbonden is en geeft hetzelfde resultaat. Bel 06 – 26946615 of mail mij, annette@raakbewust.nl.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer