Tiny

Nadat ik al vaker over de behandelingen van Annette, de Touch of Matrix, had gelezen, en het mij triggerde, heb ik vorige week de stap gemaakt om een behandeling af te spreken. Ik ben heel rationalistisch, een nuchter persoon. Ik vond het wel spannend of en wat het zou doen bij mij.

Aangezien ik het volste vertrouwen in Annette als persoon heb, besloot ik er blanco in te stappen en het maar over me heen te laten komen.

Na de vriendelijke en ontspannen begroeting en uitleg startte Annette door mij in een vorm van ontspanning te brengen, in balans, zoals zij het noemde. Ik voelde mij ontspannen en voelde ook een vorm van verbinding met mijn gevoel. Er kwam van alles bij mij boven en tot uiting bij het doorlopen van mijn leven. Veel verborgen emoties kwamen naar boven en tot uiting, blijkbaar zat er nog veel verborgen pijn en verdriet in mijn systeem. Dit kon ik meer los gaan laten tijdens de behandeling. Ik vond dat heel bijzonder.

Annette begeleidde dit alles op een hele rustige en integere manier. Ik werd heel rustig en tijdens het naar huis fietsen had ik de wind tegen, maar het voelde alsof ik wind mee had, zo bevrijd voelde ik me.  In de dagen erna voel ik rust, maar op een bepaalde manier ook nog onrust. Ik heb het gevoel dat er iets aangeraakt is in mij, iets dat er nog uit moet. Ik heb besloten nog een paar vervolgbehandelingen bij Annette te gaan afspreken.

Annette vroeg bij de start: wat zou je willen veranderen, wat wil je graag bereiken? Ik wilde graag meer rust en ontspanning in mezelf voelen, minder druk in mezelf. Ik heb het gevoel dat dit proces echt in gang gezet is. Ik kijk uit naar het vervolg.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer