Workshop Heel – Je – Zelf

Vrijdag 25 september geef ik de interactieve workshop ‘Heel Je – Zelf’, waardoor jij je meer bewust wordt vanuit welke oude overlevingspatronen en overtuigingen jij ‘onbewust’ nog leeft en reageert.

Hoe bewust ben jij? Je loopt steeds tegen dezelfde problemen/pijn aan. Wat je ook probeert, er lijkt niets te veranderen. Zolang jij je niet bewust bent van de patronen en overtuigingen die jouw pijn (emotioneel en/of lichamelijk) onbewust in stand houden, blijf je doen wat je altijd deed en krijg je wat je kreeg. Op deze manier verandert er dus niets.

Bewustwording is het begin van verandering; Hoe meer bewust je wordt, hoe meer je heelt bij jezelf, hoe heler jij wordt. Hoe meer keuzes je kunt maken vanuit vrijheid. Hoe zou het zijn om thuis te komen bij jezelf?

Helemaal jezelf! “Als je jezelf durft te zijn kun je ontspannen en ben je veel opener dan wanneer je krampachtig iets ophoudt dat (nog) niet bij je past. Als je werkt aan het verhogen van je bewustzijn, zul je steeds dichter bij jezelf komen”.

Hoe dan? Tijdens deze workshop vertel ik jou en laat ik zien hoe het lichaam zelf op zoek gaat naar de blokkade die jouw pijn veroorzaakt. Door bewustwording en acceptatie van de oude pijn, komt er ruimte om in het nu het anders te gaan doen. Om andere keuzes te maken en te stoppen met te doen wat je altijd gedaan hebt. Dan gaat het meer stromen en ervaar jij meer flow.

Touch of Matrix; Ik maak hierbij gebruik van de energetische bewustzijnsmethode Touch of Matrix. Met behulp van deze methode wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en komt het vanzelf in beweging. Deze methode gebruik ik ook bij de behandeling in mijn praktijk RaakBewust.

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat jouw lichaam (van)zelf in staat is om wat onbewust is geworden weer bewust te maken, zodat heling plaats kan vinden.

Laat je verrassen en kom naar de interactieve workshop op vrijdag 25 september. Een workshop in een kleine groep met praktische informatie en oefeningen.

Voor wie:         voor iedereen die het anders wil

Wanneer:        vrijdag 25 september van 9.30 – 12.30 uur 

Kosten:           30, –

Opgave:          voor 12 september via annette@raakbewust.nl of 06 -26946615

Locatie            Ede

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer