Helemaal Jezelf Zijn. Hoe doe je dat?

Je denkt en piekert veel. Je moet veel en bent streng voor jezelf. Je wilt graag de controle en alles perfect doen. Je doet je sterker en zekerder voor dan dat je je vanbinnen voelt. Je geniet niet echt en voelt je vaak moe. Je wilt het anders maar weet niet hoe. Herkenbaar?

Gratis voor jou, mijn nieuwe e-book ‘Helemaal Jezelf Zijn’ met zes tips die jou helpen om te worden wie je werkelijk bent!

Via deze link kun je mijn e-book aanvragen.

De kracht van zacht
Vanuit mijn eigen ervaring schreef ik dit boek. Door me bewust te worden van de overtuiging dat ik altijd sterk moest zijn, heb ik geleerd dat ik zachter en liever voor mezelf mag zijn. Het voelt nu juist sterk als ik laat zien wanneer iets of iemand mij raakt. Ik noem het nu de kracht van zacht.

Wat houdt jou nog tegen om jezelf te zijn?
Laat jij je zien of horen zoals jij bent? Of pas jij je aan en maak jij je kleiner of juist groter dan jij je vanbinnen voelt. Hoe zou het zijn als jij je bewust wordt van de overtuiging die hier achter zit?

Bewustwording is het begin van de verandering
Alles begint met bewustwording en vervolgens het erkennen van je pijn. Door acceptatie van jezelf en de situatie, vindt heling plaats. Dan komt er ruimte om andere keuzes te maken. En door je te richten op waar je werkelijk naar verlangt gaat er echt iets veranderen.

Anders denken, anders spreken, anders voelen, anders doen!

Graag inspireer ik jou bij deze reis naar binnen. In mijn e-book geef ik 6 tips die je zelf kan toepassen zodat jij steeds meer vanuit je hart, in liefde en verbinding met jezelf gaat leven.

Ik wens je veel leesplezier.

Lieve groet,
Annette

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer