Ingrid

Ik heb last van vastzittende schouders, rugklachten, pijn in mijn heup en knieën. Rationeel kan ik bedenken hoe het komt dat ik daar last van heb. Opstarten van mijn bedrijf, loslaten van mijn baan in loondienst, onzekerheid, nog nooit zoveel buiten in beweging geweest als het afgelopen jaar… Maar daarmee zijn de pijntjes niet weg…

Dus afgelopen vrijdag vertelde ik Annette over mijn pijntjes op de vraag waar ik last van heb en wat me bezig houdt.

Wat volgde was een mooie en intense ervaring van de energie die weer door mijn lijf ging stromen en die ik letterlijk voelde in mijn benen en daarna in de rest van mijn lijf. Door vragen te stellen aan mijn lijf, gaf mijn lichaam antwoord door in beweging te komen. Bewegingen die vanzelf gingen en ik niet kon sturen. In een soort slaap waarin ik wel wakker was en gewoon kon praten nam Annette me mee naar mijn energetische bewustzijn en kwam ik erachter dat er op bepaalde momenten gebeurtenissen zijn geweest die onbewust van invloed zijn geweest op mijn leven en nu nog gezien willen worden. Heel emotioneel én oh zo waardevol.

Door deze emoties aandacht te geven en om te buigen naar “Hoe zou het zijn als…” wordt de blokkade in mijn lijf “opgelost” en kan de energie weer vrij stromen.

Heel bijzonder om dat mee te maken en het helend gevoel te ervaren.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer