Waar geniet jij van?

Wandelen in de natuur is iets waar ik heel erg van geniet. Als ik wandel maak ik mijn hoofd leeg en denk ik eigenlijk nergens aan. Volgens mij ben ik dan helemaal in het nu. En dat gaat dus helemaal vanzelf. En kennelijk ben ik niet de enige die hiervan geniet, gezien het aantal mensen dat ik tegenkom tijdens het wandelen.

Afgelopen zaterdag wandelde ik bij het Wekeromse zand en scheen ook nog de zon en voelde het al een beetje alsof het voorjaar was. Het wandelen geeft me rust, er hoeft even niets, alleen stappen zetten. Stap voor stap loop ik zo mijn eigen pad….

Moet jij veel van jezelf?
De vierde tip in mijn e-book ‘Helemaal Jezelf Zijn’, gaat hierover https://raakbewust.nl/gratis/
Het valt mij op hoe vaak cliënten het woord moeten gebruiken, soms wel in elke zin. En dan vervolgens vertellen dat ze niet toekomen aan wat ze eigenlijk leuk vinden en van genieten. En hoeveel energie dat hen kost.

Moet jij veel van jezelf? En ben jij je bewust dat als je vaak iets moet van jezelf, het dan lijkt alsof je geen keuze hebt.

Vervang moeten eens door mogen, willen of kunnen en voel het verschil.
Je zult ervaren dat alleen dit je al een gevoel van meer rust en vrijheid kan geven. Omdat jij dan de regie hebt en zelf de keuze maakt om iets wel of niet te doen. Natuurlijk zijn er dingen die echt ‘moeten’. Maar besef dat dit een keuze is die jij maakt.

Hoe zou het zijn als jij de juiste balans vindt tussen in en – ontspanning en elke dag iets doet waar je van geniet? Als je geniet, ontspan je en lijkt het alsof de tijd even stilstaat en ben je helemaal aanwezig in het nu.

Wil jij met mij delen waar jij van geniet?

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer