fbpx

Annette gaf mij een behandeling op afstand. Ik had nachtmerries omdat ik bang was dat de behandeling bij de kaakchirurg niet door zou gaan ivm Corona risico’s en bang voor de ontsteking aan mijn kies die er echt uit moest! Eerder heb ik 2x nare ervaring gehad met oa verdoving en dat was behoorlijk traumatisch. Ik was helemaal gefocust op angst en kon dit overdag goed aan en positief benaderen maar ’s nachts nam de angst het over.
Annette hielp mij om de focus te verleggen. Namelijk niet op mijn angst maar erop te vertrouwen dat de behandeling door zou gaan en ik goed geholpen zou worden door de kaakchirurg en dat de verdoving zou werken. Zij bracht mij in proces en ik voelde dat mijn kaken zich letterlijk ontspanden. Ook was de angst gekoppeld aan een vroegere ervaring in mijn jeugd. Na de behandeling voelde ik me heerlijk ontspannen. De volgende nachten sliep ik veel beter en heb ik geen nachtmerries meer gehad en niet meer aan mijn kies gedacht. En de behandeling? Die ging door, verliep vlot en zonder pijn. Ook nu slaap ik nog steeds prima. Het lijkt alsof er een last van mij is afgevallen. Dank je wel Annette.