fbpx

Ik vond de sessie (behandeling op afstand) een heel bijzondere ervaring. Het was heel fijn, vooral om in die diepe ontspanning te raken. Heel gek dat je zo ontspannen bent dat je nog wel hoort en denkt maar je niet lijkt te kunnen bewegen. Ik merkte dat ik in de dagen na de sessie geregeld terugdacht aan dat gevoel, als heel fijn en daarmee bewust dat ik het nog meedroeg. Daarna was het heel druk met werk en het is daarmee niet helemaal weg maar wel wat weggezakt. Daarmee bedoel ik dat ik merk dat ik soms gespannen ben en dan mezelf eraan herinner dat ik kan ontspannen. Dat lukt dan ook maar het is dus wel heel bewust, in het hoofd. Ik voel ook minder vaak dat angstgevoel. Dat rare/nare gevoel op mijn borst wil nog niet helemaal weggaan. Mijn blessure is wel grotendeels weg en ik ga nu ook weer langzaam met yoga starten, benieuwd hoe dat voelt op de borst.