Nieuw Aanbod Reset Je – Zelf

Hoe zou het zijn om te voelen dat je goed bent zoals je bent? Dat je vertrouwt op jezelf en durft te zijn wie je bent. Niet meer je best hoeft te doen om te bewijzen dat je het wel kan. Niet meer het gevoel hebben dat je iets goed moet doen om te mogen zijn, maar voelen dat je al helemaal goed bent zoals je bent.

Als dit jou aanspreekt laat mij jou dan helpen. Mijn missie is het om jou te helpen je weer veilig en ontspannen te laten voelen en thuis te laten komen bij jezelf. Zodat je gaat vertrouwen op jezelf, minder oordelend en accepteren wie je bent.

Via een energetische behandeling, laat ik jou ervaren hoe jouw lichaam vanbinnen uit vanzelf in beweging komt om oude blokkades en overtuigingen op te ruimen die gemaakt hebben dat jij bent gaan twijfelen aan jezelf en uit verbinding bent gegaan met jezelf.

In deze onzekere periode kunnen oude overtuigingen sterker naar voren komen. Om jou hierbij te helpen en te laten ervaren hoe het voelt om dichter bij jezelf te komen en weer te ontspannen, heb ik een mooi aanbod.

Gun jij jezelf een Reset Je – Zelf behandeling?

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, annette@raakbewust.nl, 06-26946615 of via, Contact. Voor €40,- (normaal €80,-) geef ik jou een reset behandeling op afstand of in de praktijk (geldig t/m 30 april). Lees hieronder wat een behandeling voor jou kan doen.

“Mijn ervaringen met Annette zijn heel bijzonder. Zij gaf mij een behandeling op afstand. Ze werkt erg integer en respectvol, met als resultaat, dat ik gelijk het verschil kon voelen na afloop van de sessie. Ervaringen die je blokkeren worden aangepakt en vaak gelijktijdig opgelost. Ik voelde me bevrijd en lichter. Dank je, Marian”.

“Volledig open ben ik het consult op afstand in gegaan. Want ja, zo doe je dat in Corona tijd. Een uur later ben ik volledig opgefrist met een nieuwe open mind verder gegaan waar ik gebleven was die dag. Of nee ik ben volledig opgefrist 3 centimeter langer en 10 kilo lichter opnieuw begonnen waar ik gebleven was. Nu een paar dagen later heb ik nog steeds het overweldigende gevoel dat ik de wereld veel beter aan kan. Ook een wereld met Corona met al zijn beperkingen Dank je wel, Bianca”.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer