fbpx

Op dit moment verandert er veel in mijn leven. Ik heb ruimte gemaakt en er komen nieuwe kansen op mijn pad. Ik ga voor enkele maanden naar Portugal (Algarve). Ik ga daar zorgen voor een Nederlands echtpaar waarvan de vrouw Alzheimer heeft. Voor hen een mooie oplossing om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen en voor mij een kans om er even helemaal tussenuit te zijn. Andere omgeving, ander land, taal en cultuur, andere mensen om me heen.

Deze kans kwam op mijn pad. Op het juiste moment. Mooi om te ervaren dat het zo werkt. Ik grijp hem aan en kies voor deze verandering. Ik sta wijd open om alles wat voor mij bestemd is te ontvangen.

Hoeveel ruimte heb jij om te ontvangen?
Om echt te kunnen ontvangen is het nodig om ruimte te maken. Want als het huis vol is met spullen, je hoofd vol met gedachten, je een overvolle agenda hebt, dan is er weinig ruimte om te ontvangen. En stel je voor dat je ruimte hebt gemaakt, weet je dan ook wat je zou willen ontvangen?

Bereid je voor om te ontvangen
‘The Universe can only distribute to me what I have in my consciousness, and I can always create more in my consciousness’, (Louise Hay). Je kunt alles waarnaar je verlangt pas ontvangen als er ruimte voor is en als je gelooft dat je het verdient. De affirmatie die je hierbij kan helpen is: ‘ik sta wagenwijd open om alle overvloed uit het Universum die voor mij is bestemd te ontvangen’.

Hoe verder met Praktijk RaakBewust
Dit betekent dat ik de aankomende maanden alleen online zal behandelen, Hoe werkt een behandeling op afstand? Na terugkomst is er weer ruimte voor behandelingen in de praktijk. Ik zal dit laten weten in een nieuwsbrief.

Voor nu wens ik je een fijne zomer en een mooie vakantie. En vooral veel ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te kunnen ontvangen wat voor jou bestemd is. Geniet ervan!

Lieve groet,
Annette