De helende kracht van een familieopstelling; oefencliënten gezocht

Op dit moment volg ik de opleiding Familieopstellingen op tafel bij de Beeldkracht Academie van Caroline Franssen. Het is een mooie methode die zichtbaar maakt waar je als kind van je plek bent gegaan door bv te gaan zorgen voor je moeder of vader, lasten van vorige generaties bent gaan dragen, je onzichtbaar hebt gemaakt, of juist zichtbaar en heel sterk.

Het is een methode die ik ga gebruiken in mijn praktijk om je te helpen oude pijn op te ruimen waardoor je oude patronen los gaat laten en er ruimte komt om het anders te gaan doen in het heden.

Een voorwaarde van de opleiding is dat je ook zelf als cursist de opstellingen ondergaat, zodat je voelt wat een opstelling met je kan doen. Onlangs ontving ik een opstelling die veel losmaakte bij mij.

Voor mij werd zichtbaar welke rol ik op me ben gaan nemen in het gezin van herkomst en hoe ik dit patroon vanuit deze rol, jarenlang ben blijven volhouden. Ook in mijn relaties. En wat dit mij gebracht heeft maar vooral wat het mij gekost heeft.

Via de beeldtaal van poppetjes op tafel werd zichtbaar wat ik ben gaan dragen voor mijn ouders en voelde ik ook het verdriet over wat dat met mij gedaan heeft. Bijzonder om te ervaren hoe dit werkt en doorwerkt. Door deze emoties toe te laten, kwam er ruimte. Oude patronen hoef ik niet meer in stand te houden. Ik ben ze bewust geworden, heb ze doorvoeld en losgelaten.

Wat in het verleden gebeurd is kan niet ongedaan gemaakt worden. Maar door de orde te herstellen, je eigen plek weer in te nemen, valt er een last van je af en komt er ruimte in het heden om het anders te gaan doen. Van mij is er echt een last afgevallen en voel ik veel meer rust.

Zelf ben ik heel enthousiast over deze methode. Om er goed in te worden, wil ik veel oefenen en zoek ik oefencliënten. Een mooie kans voor jou om via een tafelopstelling te ervaren wat een familieopstelling voor jou kan doen?

Als je interesse hebt laat het me dan weten, je kunt me bellen 06 26946615 of mailen info@raakbewust.nl. Bijdrage €25,-. Ik kijk er naar uit om samen met jou te werken met deze krachtige helende methodiek.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer