Voor meer plezier in je leven

De meeste therapieën om je weer gelukkig en gezond te voelen, richten zich op het zoeken naar de oorzaak van je pijn en je verdriet. Maar lang niet altijd wordt het duidelijk waar het vandaan komt. En we denken dat als we maar weten en begrijpen waarom we ons zo rot voelen, dat we dan de oplossing hebben gevonden en dat we ons dan ook anders/beter gaan voelen.

Herkenbaar? Voor mij wel. Niet voor niets ben ik jarenlang zoekende geweest, allerlei workshops/lezingen/opleidingen gevolgd over persoonlijke ontwikkeling en heb ik (en nog steeds) veel boeken hierover gelezen.

Helpend? Jazeker. Het heeft me veel bewuster gemaakt en inzichten gegeven. Maar er veranderde niet echt iets vanbinnen en nog steeds voelde ik me niet echt gelukkig. Dus bleef ik doorzoeken op zoek naar meer heling en geluk want ik accepteerde niet hoe ik me voelde en dacht dat er iets ‘nog’ niet goed was met mij en dat ik niet goed genoeg was.

Her en erkenning van wat er speelt in het heden is de eerste stap op weg naar een lichter en leuker leven.

Hoe het echt veranderde; bij mij veranderde er pas echt iets op het moment dat ik me niet meer op de ander, de buitenwereld richtte maar op mezelf. Voor die tijd zocht ik liefde, erkenning bij de ander en dat gaf zin aan mijn leven. Dit maakte me echter ook afhankelijk en het lege gevoel vanbinnen bleef. Ik kwam erachter dat ik niet trouw aan mezelf was en dat ik niet de persoon was geworden die ik wilde zijn en niet het leven leidde waar ik gelukkig van werd. Maar wie wilde ik dan wel zijn en wat wilde ik dan wel? Ik wist het niet en heb hier hulp bij gezocht.

Echte verandering vindt plaats door contact te maken met je binnenwereld

Je lichaam is het zintuig van voelen. Door onder andere lichaamsgericht werk kom je weer in verbinding met jezelf, met je gevoel. Door alles toe te laten wat zich op dat moment aandient en te accepteren hoe je je voelt, kom je tot ontspanning en laat je ‘vanzelf’ los. En komt de levensstroom weer op gang. Je voelt je weer verbonden met jezelf.

En langzaam aan ga je voelen dat je meer energie krijgt, dat er ruimte komt in je leven om het anders te doen. Dat je beter gaat voelen wat wel bij je past en wat jouw behoeften en verlangens zijn. En dat je keuzes gaat maken die wel bij jou passen en waar jij je goed bij voelt. En hierdoor komt ook het plezier in je leven weer terug.

Welke keuzes ik maakte; ook bij mij leidde dit tot andere keuzes. In 2017 nam ik ontslag en eind 2017 ben ik begonnen met mijn praktijk RaakBewust. In 2021 verbrak ik mijn relatie. Makkelijk? Nee. Dit deed echt pijn. En toch door steeds rust en tijd te nemen om te luisteren naar mezelf en daaraan trouw te blijven, voel ik me steeds beter en is het plezier weer terug in mijn leven.

Wil jij ook het plezier in jouw leven weer terug? Wat houdt jou dan nog tegen om hier hulp bij te zoeken? En hoelang wil jij het nog volhouden en zo doorgaan? Het kan echt anders. En ik zou je hier graag bij willen helpen.

Mijn missie is het om jou, vrouw, de 50 inmiddels gepasseerd, die veel piekert en zich somber voelt en zich afvraagt, “is dit het nou”, te helpen om weer in contact te komen met je gevoel, jouw behoeften en verlangens. Zodat jij je weer levendig voelt en het plezier in je leven terugkrijgt. En ontdekt dat je ook na je 50 ste een heel leuk leven kunt hebben waarbij je optimaal geniet.

Ondersteunende methoden die ik hierbij gebruik zijn de energetische behandelmethode Touch of Matrix, familieopstellingen en massage. Op deze website kun je er meer over lezen. Voor meer informatie of een afspraak, 06 26946615, annette@raakbewust.nl

Wees lief voor jezelf. Ik wens jou veel plezier in jouw leven.

 

 

 

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer