Voor echte verandering is beweging nodig


Je bent vrouw en de 50 inmiddels gepasseerd en vraagt je steeds vaker af; is dit het nou? Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent, maar ergens onderweg heb je ook iets verloren. En nu lukt het niet ‘meer’ om jezelf in beweging te krijgen. Maar tegelijk voel je je schuldig, want je moet toch iets doen, zo kan het toch niet. Alles in jou verzet zich tegen dit gevoel want zo wil je je niet voelen en je bent zo moe.

Voluit leven
Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben, genieten en vreugde van binnenuit voelen en weer zin in je leven hebben. Je wilt je zo niet langer voelen, maar wat wil je dan wel? En wat houdt jou nu tegen om je blij te voelen?

Laat mij jou helpen om weer in beweging te komen
Durf jij stil te staan bij alles wat er op dit moment speelt in jouw leven? Mag alles er zijn precies zoals het nu is? Mag jij voelen wat je voelt, ook als je het niet voelt, of niet wilt voelen? Mag jij er zijn, helemaal zoals je nu bent?

Pas door stil te staan, je verzet op te geven en voelen wat je voelt, kom je uiteindelijk vanzelf in beweging.
Stap voor stap kom je dichterbij jezelf en ontdek je wat jou nu echt blij maakt en waar jij plezier van krijgt. Niet vanuit wilskracht, maar van binnen uit. Omdat jij weet wat jij nu echt wilt. Je gaat andere keuzes maken omdat je veel beter voelt wat jou echt gelukkig maakt.

Lente aanbieding ‘Reset Je – Zelf behandeling’ t/m 31 mei 2023
Voor €60 (normaal €75,-) geef ik jou een reset behandeling. Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, annette@raakbewust.nl, 06-26946615 of via https://raakbewust.nl/contact/.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer