Wil jij meer plezier in jouw leven?

Je voelt je niet echt blij. En dit is eigenlijk al langere tijd zo. Waar is toch die vrolijke jij gebleven. Je doet nog steeds van alles, maar steeds vaker vraag je je af, is dit het nou? Je zou je zo graag weer blij willen voelen en echt genieten. Maar vaak voel je je verdrietig, down en leeg of voel je juist nog heel weinig.

Je weet niet goed waarom en waardoor je je zo voelt en ook niet wat je er aan zou moeten doen en veranderen. Je leest er veel over in zelfhulp boeken en praat er met je beste vriendinnen over. En toch verandert er niets. Je gaat juist steeds meer twijfelen over van alles en vooral aan jezelf.

Je wilt het anders en vraagt je af, hoe dan?

Vaak blijven we herhalen en leven zoals we altijd gedaan hebben. Ook al zou je het anders willen, je weet niet hoe en wat en daarom is het ook zo lastig om keuzes te maken. En sommige keuzes geven je zoveel stress dat je ze maar liever niet maakt of blijft uitstellen in de hoop dat sommige dingen zich vanzelf oplossen. Je overziet namelijk niet de consequenties of vindt ze te groot. En dus verandert er niets.

Weer zin in je leven!

Hoe zou het zijn als jij weer kan genieten van het leven en er zin in hebben? Voelt dat je er toe doet en de juiste keuzes durft te maken. Dat je je bewust wordt van wat je al die tijd tegengehouden heeft om het anders te doen. En dat je beter voelt wat je nu echt wilt en de moed om het nu anders te doen en kiest wat helemaal bij jou past.

Je voelt je weer levendig en geniet weer van het leven.

Laat mij jou helpen

Uit ervaring weet ik hoe het voelt als het leven zwaar voelt en weet ik ook hoe dat kan veranderen. Niet altijd een makkelijke weg, maar met de juiste hulp kan er veel veranderen. Wat let jou om er hulp bij te vragen? Het kan zo anders en dat gun ik jou ook.

Veel cliënten heb ik al mogen helpen. Graag help ik jou. Voor het maken van een afspraak; annette@raakbewust.nl, 06 –  26946615.

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer