Wees niet perfect want je bent al perfect

“Je hoeft niet aan het ideaal te voldoen. Het leven gaat over de ontwikkeling van de liefde in je hart; in welke mate je bereid bent om jezelf te accepteren, hoe voorwaardelijk of onvoorwaardelijk je naar jezelf bent.”  Van Follow Your Heart”

  • In hoeverre accepteer jij jezelf?
  • Hoe zou het zijn om te ontdekken waar jij jezelf (on)bewust nog tegenhoudt en wat je nog niet accepteert van jezelf?
  • En hoe zou het zijn om te ontdekken dat jouw lichaam zelf in staat is om blokkades die jou belemmeren om jezelf te accepteren, op te ruimen.

Acceptatie is niets willen veranderen, maar accepteren wat is.

Tijdens een behandeling bij RaakBewust zul je ontdekken dat jouw lichaam vanzelf in beweging komt en zelf bepaalt wat opgeruimd mag worden. Je lichaam wil altijd weer terug naar de oorspronkelijke situatie, naar de balans, toen alles nog stroomde en er geen blokkades waren.

Door acceptatie, volgt ontspanning, gaat het stromen en komt er steeds meer balans in je lichaam en ook in je leven.

In mijn e-book krijg je tips en oefeningen om je ontspannen en gezond te voelen. Klik op onderstaande link om het gratis e-book aan te vragen. https://raakbewust.nl/ebook-tips-en-oefeningen-om-te-ontspannen-bij-pijn/

 

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer