Van denken naar voelen. Hoe doe je dat?

Herken je dit? Je denkt voortdurend en zit veel in je hoofd. Je wilt weten waarom je iets doet of niet doet en hoe je het moet doen en wanneer en of het wel goed is wat je doet etc. Je hoofd maakt overuren en het lukt je niet om je gedachten te stoppen. Je krijgt ook geen antwoorden, integendeel, het maakt je onzeker, gespannen en onrustig.

Veel denken geeft onrust.
Je blijft denken dat het antwoord komt vanuit je hoofd en zolang je dit blijft denken, is de kans groot dat de spanning en onrust alleen maar toenemen. En dit voelt niet goed.

Door toe te laten wat je voelt, komt er ontspanning.
Wat als je begint met het voelen van je onrust. Waar voel je dat in je lichaam? Waar voel je spanning? Wat doet het met je dat je je onzeker voelt? Dat je het niet weet en geen antwoord krijgt. En mag dat er zijn?

Door elk gevoel toe te staan en te ervaren, kom je dichter bij jezelf.
Door toe te staan wat je voelt, er geen oordeel ‘meer’ over te hebben, ontspan je. Door toe te laten wat je voelt, te accepteren dat je dit nu voelt, zul je ervaren dat er rust komt in je hoofd en in je lijf. Op deze manier kom je steeds dichterbij je gevoel en meer in verbinding met jezelf en meer aanwezig in je lichaam.

Weer vertrouwen op je gevoel en intuïtie.
Door het vele denken heb je je afgesloten voor je gevoel. Hoe zou het nu zijn dat je weer gaat vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Dat het antwoord vanzelf komt, precies op het juiste moment, als jij daar klaar voor bent om het te ontvangen. Het is dan een zeker weten. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je eigen wijsheid.

Het antwoord was daar de hele tijd al. Maar door de verkramping, het afgesloten zijn van je gevoel, kon je het niet horen. En je zult dan weten/voelen welke keuze je kan maken. Je wordt weer trouw aan jezelf en voelt je verbonden met jezelf.

Wil jij hier hulp bij, laat mij jou dan helpen om contact te maken met je gevoel. Ik begeleid jou om uit je hoofd te komen, dichtbij je gevoel. Bewust te worden wat al die tijd onbewust is geweest. Je hoeft het niet te weten, laat het maar gebeuren. Vertrouw op jezelf. Je kunt mij bellen 06 – 26946615 of mailen, annette@raakbewust.nl

Aanbieding t/m 31 maart, wil jij ervaren hoe het is om uit je hoofd te komen en meer bij je gevoel, maak dan gebruik van een Reset Je – Zelf behandeling.  Voor €60,- (normaal €75,-) kun jij ervaren hoe een energetische behandeling werkt en hoe je lichaam vanzelf in beweging komt. Voor meer informatie, 

https://raakbewust.nl/tarieven/een-op-een-behandeling/

Meer ervaringen lezen…

Bethina

Ik heb 3 sessies bij Annette gehad, wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen! Het heeft mij echt...

Lees meer

Diny

Ik was op vrijdag bij jou en op zondag zag ik mensen die mij ook op de donderdag daarvoor hadden...

Lees meer

Bertie

Onlangs heb ik een familieopstelling op tafel (met poppetjes) ontvangen van Annette. In de...

Lees meer

Milou

Na de behandeling gaat het een stuk beter met me, merk heel veel verschil na de sessie. Ik kan...

Lees meer

Marije

Via mijn zus ben ik bij Annette gekomen. Door de coronaperiode hebben mijn negatieve gedragingen...

Lees meer